Tag Archives: 100 години убавина

100 години убавина: Убавината на руската жена во 2 минути

Продолжува серијалот насловен 100 години убавина, а овојпат е претставена Русинката низ годините. Со извонредни трансформации моделот Ана Зајтцева ја претставува убавината на руската жена во текот на изминатите 100 години, додека земјата поминувала низ турбулентни периоди па се до ...

Read More »

100 години убавина во 2 минути: Жената од Филипини

6 епизода на серијата „100 години убавина“ која ја претставува развојната убавина на различни нации преку жените, продолжува со Филипинката. Каналот Јутјуб ја објави 6 епизода од циклусот 100 години убавина претставени во минута или две. Еве ја кратката историја ...

Read More »