Тег архиви: 4 милиони

Накитот на Блејк Лавли „тежи“ 4 милиони долари

За промоцијата на нејзиниот нов филм „ The Age of Adaline“ глумицата се преоблече дури 11 пати, но уште поимпресивно беше што Лавли носеше накит вреден 4 милиони долари. Што би биле 11 модни комбинации без дијаманти?  Се разбира, треба ...

Повеќе »