Tag Archives: 7 свежи идеи

7 свежи идеи за есенско дотерување

Октомври е месец кој често ни предизвикува главоболка што да облечеме. Температурите се менуваат постојано, дури и во текот на еден ден, дождливото и намуртено време станува дел од секојдневието. Навистина, што да се облече, а да изгледаме свежо. Секако, ...

Read More »