Tag Archives: 8 години

Кејт Мидлтон на BAFTA во фустан од Александар Меквин, истиот го носеше пред осум години

Војводите од Кембриџ присуствуваа на настанот British Academy of Film and Television Arts (сличен на американскиот Оскар). Вилијам носеше смокинг, додека Кејт беше дотерана во бел фустан со златни апликации од Alexander McQueen кој веќе го носеше во Малезија, во ...

Read More »

8 години Елемент ПР

Агенцијата за односи со јавност Елемент ПР одбележува 8 години постоење на пазарот. Со богато портфолио на локални, регионални и светски брендови и компании и тим составен од професионалци, оваа агенција се истакнува со креативност, работа и успех што го ...

Read More »