Тег архиви: Адидас

Рик Оувенс за Адидас

Американскиот авангарден креатор Рик Оувенс, кој од 2003 години живее и работи во Париз, ќе дизајнира колекција на патики за спортскиот гигант Адидас.

Повеќе »