Tag Archives: адор голд

Во „Адор Голд“ ќе ги најдете совршените бурми

Едни од најсилните емоции на денот на венчавката предизвикува моментот кога се разменуваат бурмите. Размената на венчалните прстени за време на свадбената церемонија е свечен гест што секогаш со себе носи големи емоции за брачните партнери и за сите присутни ...

Read More »

Адор Голд – златарница со душа во срцето на Старата скопска чаршија

Тоа што „Адор Голд“ го прави поразличен од конкурентните марки за златен накит е во традиционалноста, иновативноста и уметноста вткаена во секое парче накит кое светка од нивните полици. Во семејниот бизнис на Елза и Енди Аџија страста за накитот ...

Read More »

Лила: Златото се проверува со оган, жената со злато, а мажот со жената

„Соработката со „Адор голд“ започна пред неколку месеци, после краток разговор со сопствениците Елза и Енди. Елза направила свое лично истражување за тоа кој овде, во Македонија, може најдобро да го „износи“ нејзиниот бренд и се одлучила за мене. Тие ги ...

Read More »