Tag Archives: акупунктира шен

Тајната на холивудската „вечна младост“ е во козметичката акупунктура

Козметичката акупунктура на лице на страниците на високо тиражниот магазин „The Times“ е опишана како „алтернатива за пластична хирургија на лице“. Овој третман е неинвазивен и: Ги редуцира фините линии и брчките Ги намалува порите Го подобрува мускулниот тонус Ги ...

Read More »