Tag Archives: акупунктура

Некои сонуваат за еден пар Лубутинки, некои за најновиот модел на Ферари, но што со оние кои не сонуваат ?

Несоница е честа состојба при која луѓето имаат потешкотии да заспијат или да имаат мирен сон. Оваа состојба е наведена од страна на Светската Здравствена Организација како една од состојбите која ефикасно се третира со акупунктура. Причините за несоница можат ...

Read More »

Тајната на холивудската „вечна младост“ е во козметичката акупунктура

Козметичката акупунктура на лице на страниците на високо тиражниот магазин „The Times“ е опишана како „алтернатива за пластична хирургија на лице“. Овој третман е неинвазивен и: Ги редуцира фините линии и брчките Ги намалува порите Го подобрува мускулниот тонус Ги ...

Read More »

Акупунктура третман, бидејќи болките во грбот одамна не се во мода

Акупунктура Шен, студио за акупунктура и традиционална кинеска медицина. Студиото се наоѓа во централното подрачје на Скопје, на 20-тина минути од строгиот центар на градот. Во студиото на Акупунктура Шен може да добиете ефективна, безбедна и безболна акупунктура како и ...

Read More »