Tag Archives: Александра

Убавата саксофонистка, Александра Илиева

Струмичанката Александра Илиева студира класична музика, но експериментира и со други жанрови. Оваа убава девојка е родена во музичко семејство во кое музиката отсекогаш била центар на вниманието. Татко и е обоист, професор по музика, а нејзините две сестри исто ...

Read More »