Tag Archives: Ања

Погледнете ја ќерката на Алесандра Амброзио, супермодел во најава: Убавината и благоста се наследни!

Супермоделот позира за фотосесија и ја претставува нејзината ќерка Ања (12). Ања изгледа ги има сите „карти“ за да ги следи професионалните стапки на славната мајка. Ања порасна. И се чини дека има намера да ги следи стапките на нејзината ...

Read More »