Tag Archives: ana

Разговор со Андријана и Ана: Здравје во тегла, вкусни намирници спакувани во амбалажа која се реупотребува и рециклира 

Кратко време по прогласувањето на Ковид 19 пандемијата и различните мерки кои се преземаа за спречување на истата, во неформален разговор се нашле Андријана и Ана на исто мислење дека за зачувување на здравјето неопходно е самите да се грижите ...

Read More »

Љубовната приказна помеѓу Иван и Ана го освојува Капитол мол

Кој ќе му помогне на Иван да го освои срцето на Ана? #КогаИванЈаСретнаАна Во популарниот трговски центар во Скопје, Капитол мол, се роди уште една љубовна приказна. Иван ја сретна Ана и само со уште неколку денови пред Денот на ...

Read More »

Мини чоколатца со порака – „Чоколатца за секоја прилика“

Љубов испишана со чоколада, најубавата љубовна порака, најубавите мисли и желби, најубавите зборови послатки од било кога. Секоја наша убава желба и љубов сега можеме да ја испишеме на милион коцки слатки чоколада. „Чоколатца за секоја прилика„ се вистинска љубовна ...

Read More »