Тег архиви: Анета Димитриевска

Анета Димитриевска & Anechi’s Atelier, филигранска нослива уметност со трајна вредност

Како започна Вашата филигранска приказна? Еден убав мајски ден решив дека е време да преземам нешто во врска со мојата потреба за креирање филиграни… Инспирација, мотивација, трагање по совршениот дизајн …  Инспирацијата е насекаде. Шетајки во природа, на кафе дружба ...

Повеќе »