Тег архиви: аплауз

Од ревијата Аплауз на Златко Јовановски

Најмладиот моден креатор во Македонија ги претстави своите 11 нови модели. Ревијата Аплауз започна со краток перформанс, инспириран од балетот, операта и драмите, кои се инаку втора страст, после дизајнот, на младиот Златко. Во ревијалниот дел беа претставени девет модели ...

Повеќе »

Ревија Аплауз на најмладиот македонски креатор Златко Јовановски

Аплауз е насловот на ревијата која ќе се случува вечер со почеток во 20 часот во кафе-барот Олд Таун. На ревијата ќе бидат претставени 11 модели на младиот креатор. „9-те модели од ревијалниот дел се рачно изработени, а на секој ...

Повеќе »