Тег архиви: арт ареа 2

Проекција на документарецот „Опасни дела“ на фестивалот „Арт Ареа 2“

Вториот ден на Фестивал ArtArea 2 (сабота, 26 јануари 2019) ќе започне со MakeDox. Во 19:00 ќе биде проектиран документарецот „Dangerous Acts Starring the Unstable Elements of Belarus“. „Опасни дела“ е филм за белорускиот слободен театар – неверојатен запис за храброста и отпорот ...

Повеќе »