Тег архиви: атлантик група

Сараево Филм Фестивал и Atlantic Grupa:  „Сите ние сме од истиот филм“

Сараево Филм Фестивалот и Atlantic Grupa уште еднаш со заеднички сили покажаа дека уметноста на поврзува и спојува. Така, на 12 август во Сараево, премиерно беше прикажан првиот аматерски вертикален филм во чие создавање учествуваше публиката од целиот регион. СИТЕ ...

Повеќе »

Најдобар менаџер за човечки ресурси за 2017 е Елизабета Мирчевска од Атлантик Група

Елизабета Мирчевска, регионален директор за човечки ресурси во Атлантик Група е прогласена за најдобар HR менаџер за 2017 година. Изборот за најдобар HR менаџер, кој го спроведува Македонската асоцијација за човечки ресурси (МАЧР), се прави четврта година по ред со ...

Повеќе »

ПРИЈАВЕТЕ СЕ И СТАНЕТЕ ИДНИТЕ “КРУПНИ РИБИ”: Атлантик Група вработува

Атлантик Група вработува нова генерација на учесници во програмата Graduate Trainee Атлантик Група, една од водечките регионални компании, во рамките на својата програма Atlantic Graduate Trainee прима неодамнешни дипломци и им дава можност да стекнат вредно искуство и да остварат ...

Повеќе »

Атлантик Група постигна значителен раст на профитабилноста во првиот квартал

Зголемувањето на продажбата преку малопродажните партнери целосно го надомести падот на приходите од најголемиот купувач. Атлантик Група, благодарение на подобрувањето на продажбата во првиот квартал на 2017 година забележа значително зголемување на профитабилноста. Добивката пред камати, даноци, депресијација и амортизација ...

Повеќе »