Tag Archives: Ажент провокатор

Жешка празнична кампања на Ажент Провокатор

Модната марка за долна облека Ажент Провокатор ја претстави божиќната кампања во која главна улога има Еби Кленси. На убавите фотографии Еби ја гледаме како ужива на снегот облечена во избрани парчиња од новата колекција на Ажент Провокатор. Студено е? ...

Read More »