Тег архиви: Барбери Прорсум

Лондонска модна недела: Барбери Прорсум ревија

Во рамките на лондонската модна недела, вчера се одржа модната ревија на Барбери Прорсум. Инаку Прорсум е најавангардниот, најкреативен дел на Барбери кој ги дава насоките на брендот. Многу познати лица во првиот ред во публиката. Меѓу другите, вниманието го привлекоа ...

Повеќе »