Тег архиви: бебе реџа

Зошто дизајнерите не сакаа да ја облечат Бебе Реџа за Греми

Црвениот тепих на Греми е своевидна модна ревија каде ѕвездите носат креации од популарните модни дизајнери кои пак, се обидуваат да ја искажат целата своја креативност и мајсторство преку креациите. Но, така не е за сите. Додека за некои ѕвезди ...

Повеќе »