Тег архиви: Бејрут

Златната доба на Бејрут и семејниот албум на Ели Сааб преточени во колекција

„ Тогаш, Бејрут изгледаше како постојано да е украсен со забава која никогаш нема да заврши.” Ако се прашувате од каде инспирацијата на Ели Сааб за прекрасната пролетна колекција, одговорот е Бејрут. Либанскиот дизајнер се посвети на будењето на сеќавања ...

Повеќе »