Тег архиви: Бентли

На снег со стил со новите Бентли скии

Иако се приближуваме кон крајот на зимската сезона, Бентли ни најавува уште една модна новост, која е поврзана со дизајнот и брзината, но не и со автомобилизмот. Станува збор за новите скии Бентли кои прочуениот производител на луксузни автомобили ги ...

Повеќе »

Бентли ја претстави линијата на мебел добра како и автомобилите

Производителот на луксузни автомобили Бентли ја претстави линијата на мебел наречена Хоум колекшн. Сосема очекувано, најдобрите се (по)врзуваат со најдобрите. Мебелот со потпис на Бентли е изработен во соработка со Лакшери ливинг груп, еден од врвните европски производили на мебел, ...

Повеќе »