Tag Archives: бета фармација

Справете се со загадувањето: Каква маска за лице да одберете која гарантира максимална заштита

Во сезоната на студените денови, кога загадувањето на воздухот е најголемо, особено во Скопје и другите големи градови, станува неопходно да се обезбедиме со квалитетна маска за лице која ќе ни гарантира макисмална заштита. Најквалитетните, а убаво дизајнирани маски за ...

Read More »

Плантарни влошки – идеални за движење на високи потпетици без непријатност и болка

Како да носите чевли со високи потпетици, а при тоа да ја избегнете непријатноста и болката во нозете? Дали поминувате поголем дел од денот, на работното место, стоејќи? Имате ли проблем со плантарниот дел на стапалото? Ние го имаме решението. ...

Read More »

Ефективна терапија за опструктивна ноќна апнеа

Дали рчите? Уморни сте или поспани во текот на денот? Може да имате проблем со опструктивна ноќна апнеа. Луѓе со опструктивна ноќна апнеа престануваат да дишат повторувачки во текот на спиењето поради колабирање на горните дишни патишта. Ова може да ...

Read More »

Sami the Seal – најдобриот инхалатор за деца

Sami the Seal, инхалаторот наменет за деца, од врвната марка Philips, има форма на фока и дизајн прилагоден за најмалите и најмилите – децата. Погоден е за константна употреба во болница или дома. Единствената Side Stream аеросол технологија обезбедува брза ...

Read More »

Во „Бета Фармација“ ги најдовме најдобрите медицински помагала за Валгус деформацијата на стапалото

Валгус деформацијата на палецот на стaпалото е најчеста деформација на стапалото, а веројатно е, воопшто, најчеста деформација на мускулниот-коскен состав на денешниот човек. Станува збор за странично искривување на палецот на стапалото, создавајќи болен деформитет на коската, кој често се ...

Read More »