Тег архиви: блиц

Марјана го донесе Бродвеј во Скопје

„По цели денови сум на проба, се надевам дека мојот труд се исплатува“, вели Марјана Станојковска, која во минатата емисија на Танц со ѕвездите ни покажа како би можело да изгледа едно бродвејско шоу во наши услови.

Повеќе »

Повеќе бои, Есма!

Случајно ми „паднаа“ при рака некои фотографии од Евровизиската промоција во Амстердам на македонските  претсавници за Евросонг во Малме, Есма и Лозано. Секако, имам коментар.

Повеќе »