Tag Archives: церемонија

Свечена церемонија на дипломирање на Шефилд во Концертната сала во Солун

Универзитетот Шефилд и неговиот Меѓународен факултет, СИТИ Колеџ, беа домаќини на свечената Церемонија во Концертната сала во Солун. Наградите беа претставени од Заменик Канцеларот на Универзитетот Шефилд, Професор Сер Кит Бурнет, кој беше придружуван од професорите и академските колеги од ...

Read More »