Тег архиви: четка за заби

Како темелно да ја исчистите четкичката за заби

Четкичката за заби може да биде многу подогно тло за развој на бактерии, па токму поради тоа потребно е еднаш седмично темелно да ја исчистите. Еднаш седмично ставете ја четкичката за заби во чаша јаболков оцет и оставете ја да ...

Повеќе »