Tag Archives: чорапи

Чорапи инспирирани од големите сликари

По повод Светскиот саем на модерна уметност, американскиот Вог понуди креативен едиторијал, реализиран со помош на блогерката Кејт Брајан. Резултат? Оригинални женски чорапи инспирани од уметноста. Кејт која обично ги фотографира само своите чевли, овојпат отиде чекор подалеку, па им ...

Read More »