Tag Archives: цветен принт

8 цветни фустани од пролетната колекција на Zara

Пролетта е најубава кога и модата оди во чекор со неа – живи, велели бои, шаренило и цветни фустанчиња. Голема понуда на фустанчиња со флорален принт најдовме во пролетната колекција на Зара. Моделите, шарите, боите, големината на цветовите и должината ...

Read More »

Тренд на неделата: Патики со цветен принт од Bata

Го сакаме цветниот принт, а уште кога е на квалитетни патики од реномираната модна марка Bata, тоа е за нас вистински моден предизвик. Достапни се во повеќе модели и различни бои, па така секој од нас лесно ќе го задоволи својот ...

Read More »