Tag Archives: Дарко Набаков

Почнува Летна филмска програма во Музејот на современата уметност – Скопје

На 17ти јуни (четврток), во 21 часот, започнува Летното кино со својата редовна филмска програма под отворено небо на тремот во Музејот на современата уметност – Скопје. Во наредните четири месеци во рамки на Летното кино на музејот под отворено ...

Read More »