Тег архиви: Дејан Мачуков

Дејан Мачуков: “Убавината се крие во природата! Таа е неисцрпен извор за еден уметник”

Природата била инспирација за сите големи сликари, па и за вас е извор на инспирација.  Што гледате што ,,обичното око“ не може да го види ?  Уште како мал почувствував некаква посебна поврзаност со природата целото детство го поминав надвор, имав доживеано многу интересни моменти во ...

Повеќе »