Tag Archives: детска колекција

Луксузни детски јакни со потпис на Том Форд

Том Форд ја лансираше колекцијата јакни наменета за најмалите, а од завчера достапна на Интернет-продажба на официјалната страница на Том Форд.   Инспириран од јакната која ја дизајнирал за неговиот син Џек, Том Форд лансираше лимитирана колекција на детски јакни ...

Read More »

Каква мајка, таква ќерка: 5 концепти „мини ми“ од Д&Г

Сличностите на мајките и ќерките понекогаш се суптилни, но во овој случај се акцентирани со суперслатката детска колекција на Долче и Габана. Главниот слоган на новата кампања за детската колекција на Д&Г е „каква мајка, таква ќерка“. Станува збор за ...

Read More »