Tag Archives: дијамант

Постои ли совршен подарок? Да, дијамант од SIGMA Centro Diamanti

Божиќ е близу, одберете го вистинскиот подарок, дарувајте од срце и освојте го срцето засекогаш. Дали сте од оние кои божиќниот шопинг го оставаат за последен миг? Можеби тоа и не би било така, доколку имате јасна идеја што да ...

Read More »

Дијамант на Државна лотарија вреден 300 000 денари изгребан во Скопје

Инстант лотаријата ДИЈАМАНТ на Државна лотарија на Македонија збогати уште еден редовен играч со 300 000 денари. Дарио Мирковски од Гостивар е редовен играч на инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија. Постојано купува и гребе најразлични инстант лозови. Овој ...

Read More »

Првата премија од 300 000 денари од инстант лозот ДИЈАМАНТ исплатени од Државна лотарија на Македонија

Првата од 15-те најголеми добивки од инстант лозот ДИЈАМАНТ, вредна 300 000 денари, денес 08.11.2017 год. беше исплатена во просториите на Државна лотарија на Македонија. Среќниот добитник е Живко Илиески од Битола , кој во придружба на своите две ќерки ...

Read More »

ДИЈАМАНТ – Од денес нов инстант лоз на Државна лотарија на Македонија

Од денес (среда) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, со знакот на Детелинка     , можете да го пронајдете и најновиот инстант лоз  наречен  ДИЈАМАНТ. ДИЈАМАНТ -от на Државна лотарија на Македонија е полн со најразлични парични добивки ...

Read More »

Погледнете како изгледа најголемиот портокалов дијамант на светот (ВИДЕО)

„Станува збор за неверојатен дијамант, дури и за нас кои живееме во светот на луксузниот накит. Неговата чистина, боја, проѕирност и големина се фасцинантни. Ова е вистинско уметничко дело“, вели Рахул Кадакија, директорот на продавницата за луксузен накит и дијаманти ...

Read More »