Тег архиви: диоптер

Би носеле „Дру Баримур“ очила за сонце за 33 долари?

Глумицата дизајнираше линија на очила за диоптер и очила за сонце. Достапни се на Интернет продажба, по многу прифалтива цена. Би носеле модерни очила за сонце со потпис на глумицата Дру Баримур, која во оваа колекција се појавува како моден ...

Повеќе »