Tag Archives: добитник

ЗЛАТНА РИПКА ВРЕДНА 1.000.000 УЛОВЕНА ВО „АНАФИЛ“  КОЧАНИ

Државна лотарија на Македонија со задоволство ни го претставиме Јорданчо Стојанков, добитник на главната премија од 1.000.000 денари од инстант лозот Златна рипка. Среќниот добитник е од кочанското село Грдовци, сопственик е на автосервис и за себе вели дека е ...

Read More »

Онлајн играч на Лото 7 доби 6-ка вредна над 5.000 евра

Најголемата добивка од претходното коло Лото 7,  во вредност од 348.297,50 денари, е 6-ка од одиграна комбинација преку онлајн платформата на Државна лотарија. Извлекувањето од коло 33 се реализираше на 25 април, во сабота. Добитникот, со иницијали Р.Т верува во ...

Read More »

Инстант лозот ПАРКиРАЈ ХИБРИД додели уште една Toyota Auris Hibrid

Скопје 07.12.2018 година, Државна лотарија на Македонија денес додели уште еден автомобил од инстант лотаријата ПАРКиРАЈ Хибрид, во Скопје, во салонот на Тојота Авто Центар. Среќната добитничка на TOYOTA AURIS HIBRID e Кристина Савевска од Скопје, која својот добитниот инстант ...

Read More »

Авантура од Битола преку Скопје за Кавадарци

На настанот за прогласување на автомобил на годината одржан вчера, 07.04. 2017, по изборот организиран од страна на магазинот Авто Плус, се уверивме дека нашиот избор на КИА Спортаж за премија на инстант лозот Авантура е вистинскиот избор на автомобил ...

Read More »

10 000 000 денари заминаа за Тетово

22 –то коло на НовоЛото 7/34 , чие извлекување се одржа на 18.03.2017 година на ТВ Сител, го донесе и петнаесетиот добитник на главната премија од постоењето на НовоЛото 7/34. Добитникот , ги посети просториите на Државна лотарија , и ...

Read More »

Арсо Нестороски е вториот добитник на Ауди А3 од наградната игра на Т-Мобиле

Арсо Нестороски од Струга е вториот добитник на Ауди А3 од наградната игра на Т-Мобиле. Нестороски ја освои вредната награда само со едно надополнување на својата при пејд картичка во вредност од 300 денари. Добитникот Арсо Нестороски, кој е семеен ...

Read More »