Tag Archives: добивка

Вториот MINI ONE од МИНИ И МАКСИ  отпатува за Тетово

Пред салонот М -КАР  во Скопје Државна Лотарија додели  уште еден автомобил MINI ONE од инстант лозот МИНИ И МАКСИ. Среќниот добитник на кој  ги предадовме клучевите од прекрасниот автомобил е Меридон Муртезани од Тетово. Меридон ни ја раскажа неговата ...

Read More »

Извлечена е втората 7ка на Лото 7: Саботното извлекување на 21ви септември донесе 7ка во Кичево, вредна близу 200.000 евра

Во 44тото коло од играта на среќа Лото7, одржано на 21ви септември 2019та, во сабота, донесе 7ка вредна 11.966.712,00 денари. Според податоците, извлечените броеви 5, 6,19, 26, 27, 31 и 34 се уплатени во Кичево на продажно место ТП Аива ...

Read More »

Добивка од шест погодоци во 9 коло од НовоЛото 7/34 исплатена во Охрид

Деветото коло на НовоЛото 7/34 одржано на 30.01.2019 година донесе добивка од 6 погодоци вредна 218.270,00 денари . Добитната комбинација е уплатена во Охрид, во продажното место Владија. Љубен Крстеноски од Охрид е среќниот добитник на оваа добивка. Тој денес ...

Read More »

Првата премија од 300 000 денари од инстант лозот ДИЈАМАНТ исплатени од Државна лотарија на Македонија

Првата од 15-те најголеми добивки од инстант лозот ДИЈАМАНТ, вредна 300 000 денари, денес 08.11.2017 год. беше исплатена во просториите на Државна лотарија на Македонија. Среќниот добитник е Живко Илиески од Битола , кој во придружба на своите две ќерки ...

Read More »

Среќниот добитник е од Велес: Со 80 денари до 15.000 евра од НовоЛото 7/34

55-тото коло во 2017 год. на НовоЛото 7/34 донесе добивка „6+1“ , вредна 925.378,00 денари. Среќниот добитник ги уплатил своите среќни броеви во Велес, во продажното место “Тобако Марко“. Уплатил четири комбинации, а добивката му ја донела третата комбинација од ...

Read More »