Tag Archives: Dr. Hauschka

Нов производ за совршен тен: Dr. Hauschka Foundation

Природна, беспрекорна Јас Вчера во концептуалното кафуле „Концепт 37“ се одржа средба на новинари и блогери на кои беше промовирана течната пудра  на брендот за природна, органска козметика Dr. Hauschka. На настанот зборуваше Лозенка Павлеска, дипломиран фармацевт и застапник на ...

Read More »