Тег архиви: „Дрвени приказни”

„Дрвени приказни”: Изложба на накит на Глигор Кузмановски

Дизајнерот на накит од дрво Глигор Кузмановски на 21 октомври (вторник) во 20 часот ќе ја отвори својата изложба „Дрвени приказни” во скопското арт-кафе „Концепт 37“. „Дрвени приказни” претставува омнибус од повеќе приказни работени во последниве година-две. Дизајнерот на модни ...

Повеќе »