Тег архиви: државна лотарија

Државна Лотарија го додели првиот МИНИ од инстант лозот МИНИ и МАКСИ

Најновиот инстант лоз на Државна лотарија на Македонија наречен МИНИ и МАКСИ ја донесе првата премија во Битола. Првиот MINI ONE ќе се вози по улиците на Битола откако лозот е купен во продажното место Brothers Tobacco на Широк Сокак ...

Повеќе »

Г-ѓа Гурга Георгиева е пример за редовен играч на инстант лотарија, еве ја нејзината приказна

Кој игра тој добива. Инстант лотаријата на Државна лотарија во период од неполни 10 години понуди 41 серија лозови со вкупен фонд за добивки од близу една милијарда денари Г-ѓа Гурга Георгиева – е пример за редовен играч кој со радост ...

Повеќе »

Уловен милион од инстант лозот Златна Рипка на Државна лотарија на Македонија

Инстант лозот Златна Рипка и во својата четврта серија продолжува да ги радува играчите. Еден од најпопуларните лозови на Државна лотарија на Македонија вчера во просториите на Државна лотарија на Македонија донесе млад брачен пар, кој од вчера се новите ...

Повеќе »

Есен во знакот на бројот 10 за добивки на НовоЛото 7/34

На 24ти октомври во 87мото коло НовоЛото 7/34, ја добивме 18тата 7ка на Архитектот Ѓорѓи Лазовски, кој пополнил 10 комбинации од кои една му донесе 6.000.000,00 денари. На 15ти ноември во 91во коло, пензионерка од Битола со 10 уплатени комбинации ...

Повеќе »

ДИЈАМАНТ – Од денес нов инстант лоз на Државна лотарија на Македонија

Од денес (среда) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, со знакот на Детелинка     , можете да го пронајдете и најновиот инстант лоз  наречен  ДИЈАМАНТ. ДИЈАМАНТ -от на Државна лотарија на Македонија е полн со најразлични парични добивки ...

Повеќе »

Авантурата на Државна Лотарија и KIA SPORTAGE продолжува во Кочани

Редовниот играч на игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија, Лазо Ефтимов од Кочани е среќниот добитник на преубавиот автомобил KIA SPORTAGE. Господинот Лазо, видно возбуден ни ја раскажа својата приказна со среќен крај. Тој купил два лоза АВАНТУРА, ...

Повеќе »

10 000 000 денари заминаа за Тетово

22 –то коло на НовоЛото 7/34 , чие извлекување се одржа на 18.03.2017 година на ТВ Сител, го донесе и петнаесетиот добитник на главната премија од постоењето на НовоЛото 7/34. Добитникот , ги посети просториите на Државна лотарија , и ...

Повеќе »

Инстант лозот АВАНТУРА го поднови семејството Костадинови со KIA SPORTAGE

Најновиот инстант лоз на Државна лотарија на Македонија, АВАНТУРА  донесе уште една главна премија , KIA SPORTAGE . Првиот KIA SPORTAGE веќе се вози по улиците на Кичево , а вториот ќе се вози во Велес. Семејството Костадинови од Велес ...

Повеќе »