Тег архиви: Дукан диета

Четирите фази на Дукан диетата

Слична е на Аткинсовата диета и се темели на протеински денови. Диетата Дукан измислена од Пјер Дукан го освои светот со реченицата „може да јадете колку што сакате“. Диетата Дукан има четири фази. Првите две водат до нагло губење на ...

Повеќе »