Tag Archives: едно рамо

Листа на желби: Две летни блузички од &Other stories

На нашата листа на желби ги ставаме двете летни блузи од &Other stories. Со интересна нијанса и трендовско едно рамо, блузичките ги носиме за летните забави и свечености, иако не се резервирани само за посебни пригоди. На секоја модна комбинација ќе ...

Read More »

Топ 7 модели на костими за капење со едно рамо

Трендовите на костими за капење се мнуваат од година в година, а некои модели во понудата се задржуваат подолго отколку што очекуваме. Така е и со костимите за капење на едно рамо кои се, и ова лето, апсолутни фаворити на ...

Read More »