Тег архиви: Елена Јаневска

Накит во златна боја за жени со вистинска страст кон модата

Присуството на накит придонесува за формирање на целосен комплетен изглед. Наметнувањето на накитот од страна на модната индустрија не требаше да вложи посебен труд за да биде прифатен. Секоја жена со додавање на елегантно златно синџирче, ѓерданче, алка и обетки ...

Повеќе »