Tag Archives: есен

Есенска нега: Маска за лице од грозје за младешки изглед

Поради витамините кои ги содржи и вредните состојки кои ја чуваат убавината на кожата, грозјето често се наоѓа во козметичките производи. Полифенолите присутни во семките на грозјето ја заштитуваат кожата од различни штетни влијанија и значително го забавуваат природниот процес ...

Read More »

Есента доаѓа, зошто да се биде нормален?

Модниот едиторијал на списанието „W“ претставува некои од трендовите за претстојната сезона под слоганот „Зошто да се биде нормален“. Фотосесијата е дело на Крег Мек Дин и ги најавува трендовите во кои доминираат контрастите. Блејзери и џемпери со чисти линии ...

Read More »