Тег архиви: есма

Повеќе бои, Есма!

Случајно ми „паднаа“ при рака некои фотографии од Евровизиската промоција во Амстердам на македонските  претсавници за Евросонг во Малме, Есма и Лозано. Секако, имам коментар.

Повеќе »