Тег архиви: езимит

Винаријата Езимит во поддршка на 46-то издание на Мајски оперски вечери

Винаријата Езимит најави поддршка на 46то издание на Мајски оперски вечери. Под мотото „Го славиме Пучини“ Македонската опера и балет ќе ја одбележи 160 годишнината од раѓањето на големиот италијански композитор – Џакомо Пучини. Оваа година, официјално, Винаријата Езимит се ...

Повеќе »

ЕЗИМИТ отвори компанија во Германија “Еzimit wine depo gmbh “

Отворена е првата македонска компанија во Германија во областа на винскиот бизнис – “Еzimit wine depo gmbh“  Под брендот Езимит, се отвори првата македонска компанија во светот на винскиот бизнис во Германија. Во земјата која е најголем конзумент на вино ...

Повеќе »

Убавините на Македонија низ приказната на ЕЗИМИТ ВИНО

Едновремено со одбележувањето на 25-годишнината, ЕЗИМИТ на јавноста понуди нов изглед на веб страната, а ги обнови и збогати своите профили на социјалните медиуми. Ве покануваме да ги посетите: Facebook: https://www.facebook.com/Ezimit-1732081423733606/?ref=aymt_homepage_panel Instagram: https://www.instagram.com/ezimit/ Twitter: https://twitter.com/EZIMIT_ Со оглед на фактот што ...

Повеќе »

25 години Езимит: Квалитет, иновативност и посветеност во сите сфери на делување

Mакедонскиот бренд Езимит, годинава, одбележува 25 години континуиран раст и развој. Од мала семејна компанија основана во 1991-ва, Езимит се разграни во деловно семејство кое денес обединува повеќе компании од областа на земјоделието, преработката, финансиите, градежништвото, инвестициите. Јубилејните 25 години успешно ...

Повеќе »