Tag Archives: факти

9 интересни факти кои веројатно не ги знаете за Дуа Липа

Дуа Липа е петпати номинирана за Британските награди и доминира на музичките топ листи, а во последниве неколку години ја здрма музичката сцена. Можеби ги знаете нејзините музички потфати, но овие 9 факти може да ве изненадат. Работела како вратарка ...

Read More »

5 факти кои (можеби) не ги знаете за нашите омилени „справи за мачење“ – чевлите!

Одамна чевлите се едни од најважните модни парчиња и за жените и за мажите. Но знаевте ли дека, на пример, цртеж на чевли постои во една пештера во Шпанија за која се смета дека е стара 15.000 години. На цртежот ...

Read More »