Tag Archives: фен

Како набрзина да направите фризура само со помош на фен

Повеќето жени во просек на фенирање трошат по дваесет минути. Но, ќе ви откриеме како можете да го препловите тоа време.  Зголемување на волуменот 1. Косата треба да биде целосно мокра, бидејќи и ако незначително се засуши нема да можете ...

Read More »

Како експресно да направите фризури со помош на фен

Повеќето жени во просек на фенирање трошат по дваесет минути. Но, ќе ви откриеме како можете да го препловите тоа време.  Зголемување на волуменот 1. Косата треба да биде целосно мокра, бидејќи и ако незначително се засуши нема да можете ...

Read More »

124 години со фенот и неколку занимливости кои можеби не ги знаете

Ниту еден фризерски салон денес, но и дом, не може да се замисли без фенот. Првиот фен бил патентиран на 18 септември 1890 година во Париз. Едно истражување тврди дека дури 95 отсто од домаќинствата во западниот свет имаат по ...

Read More »