Tag Archives: Филипини

100 години убавина во 2 минути: Жената од Филипини

6 епизода на серијата „100 години убавина“ која ја претставува развојната убавина на различни нации преку жените, продолжува со Филипинката. Каналот Јутјуб ја објави 6 епизода од циклусот 100 години убавина претставени во минута или две. Еве ја кратката историја ...

Read More »