Тег архиви: Филмски фестивал Венеција

Филмски фестивал во Венеција: Mногу пријатни стилски изненадувања

На црвениот ќилим ѕвездите блеснаа во извонредни креации. Од Шарлот Генсбур во креација на Луј Витон, но и во црна кожа со потпис на Ентони Вакарело, преку женствениот изглед на Ема Стоун во креација на Валентино и елегантната Ума Турман ...

Повеќе »