Тег архиви: Фотографирање

Убави на фотографиите од плажа: 7 трикови како

Можеби не сте многу фотогенични, но за да излезете убаво на фотографија, повеќе ви се потребни трикчиња отколку фотогеничност. Не очекувајте совршена фотка ако постојано бегате од фотоапаратот и ако не сте расположени за сликање. Логично е дека што повеќе ...

Повеќе »

Дали навистина го видовме тоа што го фотографиравме?

Просечниот патник на 21. век, отуѓен од себе и другите, не умее веќе да се релаксира и да ужива во своето патување. Кога всушност и да се релаксира кога од двонеделното патување просечно се носат околу илјада фотографии? Останатото време ...

Повеќе »

Како да изгледате убаво на фотографија кога знаете дека ве фотографираат

Зошто на некои фотографии изгледаме повесели, повитки и поубави отколку на некои други. Најуспешните фотографии се всушност оние кои не се „наместени“, на кои сме фотографирани спонтано и на кои сме природни и насмеани, а доколку мора да се наместите ...

Повеќе »