Tag Archives: гаќички за капење

16 модели на машки гаќички за капење од MANGO, REPLAY и BERSHKA

Ова лето со машката мода владејат ретро моделите и многу принтови на костимите за капење. По примерот на раните 80-ти години се враќаат боксерките во сина и црвена боја. Многу популарни се и гаќичките за капење со цветни принтови. Минт-зелената ...

Read More »

Ги сакаме фраерите во вакви гаќички за капење: Golden Point машка колекција

Зошто би мислеле дека само на жената и е грижа како ќе изгледа на плажа. Зошто би мислеле дека таа треба да биде убава и посебна во секоја пригода, дека само таа треба да го „украде“ вниманието. Активирајте се дечки! ...

Read More »