Тег архиви: галети

Оризовите галети се враќаат на „бис“

Многумина мислат дека на оризовите галети им поминаа нивните „5 минути слава“. Тие доживеаа бум во многу диети во 1980-тите и 90-тите години, поради ниското ниво на калории кое го содржат, а денес повторно се враќаат во полн сјај, како ...

Повеќе »