Tag Archives: година

Колку Македонија има успешни мажи?

Дали мажите кај нас се џентлемени во вистинска смисла на зборот? Да се биде успешен не значи да се остваруваат најголемите профити или да се заработуваат големи пари. Тоа е само еден дел од успехот. Да се биде успешен значи и ...

Read More »

Прогласени најдобрите менаџери на годината од страна на Асоцијација на менаџери на Македонија

Асоцијацијата на менаџери на Македонија (АММ) ја додели наградата за најдобра менаџерка на годината на Анита Спасовска, од компанијата Бучен Козјак и наградата за најдобар менаџер на годината на, Игор Крпачовски, од компанијата АрцелорМиттал. Свеченоста се одржа во Скопје Мериот ...

Read More »

A чевли на годината се…

Footwear News го прогласи победникот во категоријата – Чевли на годината. Станува збор за моделот  Yeezy, кој Кенје Вест го дизајнираше за Адидас. Со ова музичарот се најде во друштво со големите имиња како Кристијан Лубутен и Маноло Бланик.

Read More »